Αρχική Σελίδα

Shanghai Legend Chemicals

Πολύ ευτυχής να έχει έναν τέτοιους καλούς φίλο και συνέταιρο. Ελπίδα θα μπορούσαμε να κάνουμε το φωτεινότερο μέλλον στο επαγγελματικό ταξίδι μας.

—— Christopher

Η παροχή υψηλή - τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων ποιοτικών προϊόντων、, και προσπαθεί καλύτερα να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Filip

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Legend Chemicals

1 2
companyPics.title0 companyPics.title1

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Κομψός
Αριθμός Υπαλλήλων : 10~100
Ετήσιες πωλήσεις : 400-1000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η χημική Co. της Σαγκάη Lijing, ΕΠΕ (στο παρελθόν Co., ΕΠΕ επιστρώματος της Σαγκάη Ailijin κοινοπραξίας sino-ΗΠΑ) βρίσκεται το 1999 και εντοπίζει στη Σαγκάη - το στόμα της ακμάζουσας του δέλτα περιοχής ποταμών Yangtze, η οποία είναι η διεθνής οικονομική, χρηματική, πολιτιστική και στέλνοντας μητρόπολη. Η επιχείρησή μας είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των ρητινών επιστρώματος. Η επιχείρησή μας είναι ειδικευμένη στην παραγωγή των βασισμένων στο νερό και διαλυτικός-βασισμένων ακρυλικών ρητινών, αμινο ρητίνες, διαποτισμένες ρητίνες πολυεστέρα, πλωτές διασπορές πολυουρεθάνιου, που ντύνουν τις πρόσθετες ουσίες και ούτω καθεξής. Αυτά τα προϊόντα της επιχείρησής μας έχουν την άριστη απόδοση και έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλές γνωστές επιχειρήσεις επιστρώματος σε όλο τον κόσμο. Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα 260 στρεμμάτων, με την επαγγελματική τεχνική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης. Έχουμε καθιερώσει μια ανεξάρτητο έρευνα και ένα αναπτυξιακό κέντρο, ένα εργαστήριο παραγωγής υψηλών προτύπων και ένα προηγμένο τεχνικού εργαστήριο ποιότητα-ελέγχου και, οι οποίες εξόπλισαν με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής ελέγχου αυτοματοποίησης του DCS. Η ετήσια παραγωγή ρητίνης μας είναι περισσότεροι από 50.000 τόνοι, έχει περάσει το ISO: 9001 διεθνής πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης.

Με τον προηγμένο τύπο προϊόντων, τις τεχνικές παραγωγής και την επαγγελματική τεχνολογία, η επιχείρηση παράγει ποικίλες υψηλής ποιότητας ρητίνες επιστρώματος. Συγχρόνως, συλλέγουμε το μεγάλο αριθμό τεχνικών elites και τα διοικητικά ταλέντα της καλής καινοτομίας και υψηλός - ποιότητα, έτσι ώστε οι ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης της επιχείρησης, το διοικητικό επίπεδο και η συνειδητοποίηση υπηρεσιών είναι πάντα στο κύριο επίπεδο στην ίδια βιομηχανία. Στηργμένος στις ισχυρές τεχνικές δεξιότητες του τμήματος Ε&Α, εισάγουμε συνεχώς τα νέα ανταγωνιστικά προϊόντα ρητίνης που ικανοποιεί καλά τις ανάγκες των πελατών. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, το ποδήλατο, το χάλυβα σπειρών, τα βιομηχανικά και γεωργικά μηχανήματα, τα έπιπλα χάλυβα, το επίστρωμα γυαλιού, την κάλυψη εκ των προτέρων οικιακών συσκευών και μετάλλων, το γενικό βιομηχανικό χρώμα, την πυρκαγιά - επιστρώματα καθυστερούντω, το εποξικό χρώμα πατωμάτων, τις κόλλες και άλλους βιομηχανικούς τομείς.

Η επιχείρηση είναι πάντα δεσμευμένη στην παροχή των πελατών τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, των ικανοποιητικών υπηρεσιών, και των αποδοτικών λύσεων προϊόντων για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα αγοράς. Κάτω από τη νέα κατάσταση, η επιχείρηση θα συμβαδίσει με τη The Times και θα βελτιωθεί συνεχώς. Με το στόχο της «επιστημονικής και low-carbon και του περιβάλλοντος προστασίας τεχνολογικής καινοτομίας,», η επιχείρηση θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα νέο εμπορικό σήμα, μια νέα εικόνα και νέα πρότυπα για τους προμηθευτές ρητίνης επιστρώματος! Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με σας και να δημιουργήσουμε περισσότερους και τα καλύτερα προϊόντα.

 

Κίνα Shanghai Legend Chemicals Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Legend Chemicals

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Nicole

Τηλ.:: 86-18621770776

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

υγρή ακρυλική ρητίνη

Υγρή ακρυλική ρητίνη αυτοκίνητου/επιστρώματος γυαλιού, μεθυλιωμένη ρητίνη φορμαλδεΰδης μελαμινών

Ο διαλύτης XYL βάσισε την υγρή ακρυλική καιρική αντίσταση ρητίνης για το επίστρωμα μετάλλων

Κεραμική/Lucite υγρή ακρυλική ρητίνη, Thermosetting γρήγορα θεραπεύοντας σαφής ρητίνη

Thermosetting ακρυλική ρητίνη

Διαφανές Thermoset ακρυλικό οινόπνευμα ρητίνης και ανθεκτικός τύπος νερού

Βασισμένη Thermosetting ακρυλική χρήση διακοσμήσεων ψεκασμού γυαλιού ρητίνης XYL/IBA στο διαλύτη

Υψηλή σαφής ακρυλική ρητίνη σκληρότητας, βασισμένη στο διαλύτη ακρυλική ρητίνη XYL/PMA

Θερμοπλαστικά ακρυλική ρητίνη

Αλκοόλ/νερού ανθεκτική θερμοπλαστική ακρυλική χρήση επιστρώματος εμπυρεύματος ρητίνης ξηραμμένη με αέρα

Ξηραμμένη με αέρα σαφής υγρή ακρυλική ρητίνης χρήση παραγωγής μετάλλων οινοπνεύματος ανθεκτική

Υψηλός σχολιάστε τη θερμοπλαστική ακρυλική ρητίνη για τη σπείρα/την πυρκαγιά - επίστρωμα καθυστερούντω

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας υγρή ακρυλική ρητίνη προμηθευτής. © 2018 - 2022 liquid-acrylicresin.com. All Rights Reserved.